Seneste leasing bilerKoncept

Brugte Biler

Næsten alle vores brugte biler er fra Tyskland, og de indkøbes først til Danmark, når du som kunde ordrer en bil. Vi tager bilen hjem på dine vegne. BESTRATE A/S har lavet samarbejde med nogle større bilhandlere i primært Tyskland, og samarbejder udelukkende med seriøse og gode forhandlere, som vi har besøgt og som vi kender i forvejen.

Vi kan skaffe præcis den bil du søger - så kontakt os gerne - så går vi på jagt efter din næste drømmebil ! Vi har igennem de senste år handlet +600 biler, og har erfaringen med at indkøbe biler, så du får den "rigtige" bil til den "rigtige" pris.

Nye Biler

Vi kan skaffe nye biler i de fleste mærker og modeller. Lige nu har vi aftaler med Mercedes Benz, BMW, Audi, Opel, Ford, Renault og Volvo. Men vi kan skaffe gode flådepriser på de fleste mærker, når du skal lease din næste firmabil. Kontakt os for priser og tilbud

 

Fordele ved at handle hos BESTRATE A/S

Vi har ikke bilerne på lager, hvilket betyder at du som kunde opnår en bedre pris, idet vi ikke har penge bundet i et dyrt vogn lager. Vi tager en fast avance for vores arbejde, og denne er kalkuleret ind i prisen på leasingydelsen, som du kan se på tilbuddet.

Vi begrænser ikke dine muligheder ved at have låst os fast på et bestemt lager – valgmulighederne er flere for at finde drømmebilen hos Best-Rate.

Vi sørger for alt fra at hente bilen til den står klar til levering – du skal ikke bekymre dig om toldsyn, registreringsafgift, moms, forudbetaling til SKAT mm – vi tager hånd om det på dine vegne.

 

Sådan fungerer en handel

  1. Du finder bilen på vores hjemmeside, på mobile.de eller et helt andet sted (måske ejer du den i forvejen)
  2. Vi laver en ordrebekræftelse på bilen, og du indbetaler forudbetaling til vores konto, som svarer til ca. 30% af bilens pris. Dette svarer typisk til den udbetaling der skal erlægges på leasingaftalen, hvis dette er valgt.
  3. Vi udfærdiger en leasingaftale på bilen, som underskrives af dig som kunde
  4. Vi tager bilen til Danmark - dette tager normalt ca. 7 arbejdsdage.
  5. Bilerne er typisk servicerede og klargjorte når de ankommer, men vi sørger selvfølgelig for, at bilen er klar til levering til aftalt tid.
  6. Du kører afsted i din nye bil i den aftalte leasingperiode.

BMW-M3-forfra-venstre-side.jpg


 
Udviklet af seek4cars.net

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net